Ibeva Business Kft.


A minőségbiztosítás és kiszervezések során szerzett több, mint 15 éves tapasztalatom adta az ötletet egy olyan egyedülálló és ösztönző partnerkereső szolgáltatás megvalósításához, ami az üzleti kapcsolatok előmozdítását segíti elő a kiszervezések és a minőségbiztosítás területén.

Referenciáim közé tartozik többek között az SMR, Tenneco, Wahl Hungária.

Autóipari alvállalkozó adatbázisunkba regisztráló ügyfeleinknek számára korlátlan hozzáférést biztosítsunk szolgáltatásunkhoz, hogy gyorsan, egyszerűen találhassanak rá a kívánt autóipari alvállalkozókra, üzleti partnerekre.

Horváth Katalin
ügyvezető igazgató

Miért érdemes az ibeva adatbázisát használni?

MEGBÍZHATÓ

Hiteles információkkal szolgálunk, proaktívan segítve elő a kutatómunkát. Autóipari alvállalkozó adatbázisunkban általunk ellenőrzött és leinformálható alvállalkozók és cégek szerepelnek.

CÉLZOTT

Az ibeva kategorizált keresés lehetővé teszi, hogy gyorsan rátaláljon azokra az alvállalkozókra, akik szakértelmükkel illeszkednek az Ön terveibe, segíthetik a projekt indulásban vagy annak hatékony működésében.

INFORMATÍV

Egyértelmű, tömör információkat és elérhetőségeket talál az adatlapon. A megfelelő és hasznos információk megkönnyítik a döntést és az azonnali kapcsolatfelvételt.

IDŐTAKARÉKOS

Az új projekt beindításához leginkább megfelelő beszállító felkutatása rengeteg időt vesz igénybe. Az ibeva segítségével egy gyorsan és sikeresen kiválasztott alvállalkozóval rövidebb időn belül megkezdhető a munka.